Google Maps

Club MYSTIQUE TENERIFE, de meest bekende en gerespecteerde club van de Canarische Eilanden, laat je fantasieën uitkomen, geopend sinds 2009, voor alle liberaal denkende koppels & singles......

×

Laatste update 3 November, 2020

Beste gasten en vrienden van Club Mystique:

Wij betreuren het ten zeerste dat wij verplicht zijn om iedereen op de hoogte te stellen van onze beslissing om tijdelijk nog dicht te blijven en onze heropeningsdatum te vershuiven. Op dit moment kunnen we niet zeggen wanneer we weer open gaan!

De gezondheids maatregelen genomen door de regering van de Canarische Eilanden heeft genomen IS NIET VERANDERD op het gebied van openingstijden, beperkt aantal entrees, 1,5 meter sociale afstand, verplicht mondkapjes en het vermijden van fysiek contact met iemand anders dan je partner, maken het ons onmogelijk om jullie de sfeer en liberale levensstijl te bieden die wij willen, met de kenmerken die ons hebben gemaakt tot wat we zijn; Club Mystique Tenerife.

Wij vragen iedereen om positief en geduldig en vooral verantwoordelijkheid te blijven, zodat deze complexe situatie zo snel mogelijk voorbij is en wij ons opnieuw kunnen verbinden met de normaliteit die zo velen van ons missen.

Een persoonlijke mededeling;
Wij ontvangen berichten van verschillende geïnteresseerden in het organiseren van privéfeesten en vragen om informatie.
WIJ ORGANISEREN GÉÉN FEESTJES IN DE PRIVÉ-SFEER EN WIJ DELEN ÓÓK GÉÉN PERSOONSGEGEVENS VAN ONZE GASTEN!

WIJ KOMEN TERUG !!!

Wij wachten nog even tot wij veilig open kunnen en wij het welzijn van onze klanten en het gebruik van alle faciliteiten in ons pand kunnen garanderen zoals u gewend bent.

Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van nieuwe updates op deze pagina, Google en sociale netwerken.

bedankt en blijf gezond! John & Nora, Club Mystique Tenerife

** Voor meer info: Whatsapp 618058426

Belangrijke mededeling!

Club mystique is verhuist sinds 15 Dec. 2018 naar een andere locatie.

Wij heten iedereen welkom op ons nieuwe adres:

Complejo Marina Primavera, Local 46B (planta Sótano)

Avenida de los Pueblos, San Eugenio, Costa Adeje

**JE VIND ONS MAKKELIJK TEGENOVER DE HOOFDINGANG VAN LAGUNA PARK I

Parkeren in dezelfde straat of langs de snelweg is een grote gratis parkeerplaat (maar 6 min. lopen)

--------------------------

Nederlandse Eigenaar

Bij binnenkomst treft u een bar-dancing met relaxte sfeer, romantische sofa's, met dansvloer. Waar iedereen kan genieten op zijn eigen manier en contact maken met andere koppels of singles.

WIJ ZIJN HET HELE JAAR OPEN!

Onze club Mystique heeft een totaal oppervlak van 500 M2 en is verdeeld, in meerdere ruimtes, zodat een ieder die hier binnenkomt, zelf kan bepalen of hij in de bar blijft of naar het swingers gedeelte achterin gaat. Het is toegestaan om gewone kleding te dragen in de eerste bar/disco maar ook sexy lingerie, Latex, PVC, clubwear leer, naakt.....waar je jezelf comfortabel in voelt. Het is géén verplichting om deel te nemen aan seks!

Voor alle nieuwkomers in club Mystique, geef het even aan bij de deur en ons vriendelijke personeel is u graag van dienst om een tour te geven en je uit te leggen hoe onze regels en normen in de club zijn.

Sex spelletjes zijn overal in de club toegestaan!!

Roken is NIET toegestaan in de Club, we hebben een rokersruimte aan de deur en achter in de club (open lucht)!

Aan de achterkant van de club (waar we een dresscode proberen te krijgen, GEEN normale kleding, je kunt ondergoed dragen zoals lingerie of boksers voor de mannen, erg sexy clubwear, LATEX, PVC) kun je genieten van onze aangeboden faciliteiten, waaronder; kleedkamer met kluisjes, douches, veel verschillende speelkamers (waaronder 3 privékamers), groot gangbangbed, donkere kamer, Franse muur (Glory hole), kamer met Swing en St Andrews-kruis, SPECTACULAIRE JACUZZI VOOR MAX. 12 PERSONEN, sociale hoek, tv met video en nog veel meer ......

Bij entree inbegrepen gratis kluisje, condooms en handdoeken, mocht je er meer willen, vraag ernaar.....

WIJ HEBBEN EEN NO-DRUGS POLICY!!!

Normale bar prijzen, géén locale merken, alleen de originele!

Vraag ons personeel om een rondleiding bij uw eerste bezoek....

Tot ziens in Mystique

-------------

Zaterdag koppels avond.

*Alles mogelijk - niets verplicht!

Contact: ** +34 618.058.426

(Instant Whatsapp)

** Ná 22 uur Club; +34 922.715.958

Openingstijden:

Zondag & Maandag Gesloten

Dinsdag 22 tot 03

Woensdag 22 tot 03

Donderdag 22 tot 03

Vrijdag 22 tot 03

Zaterdag 22 tot 04

Entree Prijzen

.........

Volg ons op Social Media

Google Maps

SpicyMatch.com

Die Community für stilvolle Erotik

Kom binnenGeniet van de avond

 

dine

Relax

We zijn trots op de manier waarop onze club is ontworpen om een maximale ontspannen sfeer te creëren. Grote bar met knusse sofa´s & dansvloer....

drink

Drink

Iedereen is welkom voor een drankje in de bar, je hoeft geen ervaren swinger of lid te zijn ... gewoon komen, genieten en zien wat de avond brengt....

dine

Play

Dress to impress, in de bar normale kleding, sexy club wear, boxers, latex, pvc, rubber, leer ... iets sexy! Sex games zijn overal toegestaan ​​in de club...

Party Kalender
  • Op de hoogte blijven van onze speciale Parties? Bekijk onze kalender hier IEDERE MAAND UPDATES - WIJ ZIJN HET HÉLE JAAR OPEN!