Google Maps

Club MYSTIQUE TENERIFE, de meest bekende en gerespecteerde club van de Canarische Eilanden, laat je fantasieën uitkomen, geopend sinds 2009, voor alle liberaal denkende koppels & singles......

×

WIJ ZIJN GESLOTEN - Update 27 mei 2020

Tenerife is nog steeds in staat van alarm 7 juni !!

Lieve gasten en vrienden van Club Mystique,

Bedankt voor alle lieve berichten, telefoontjes en Whatsapp van de afgelopen moeilijke maanden.
Dit voelt erg goed voor ons. Het is moeilijk en ook wij wachten op aangenamere tijden.

Sinds maandag 25 mei gaan de Canarische eilanden in fase 2, langzaam krijgen we meer vrijheid en kan de economie proberen te herstellen !!!

* Sinds afgelopen donderdag is iedereen ouder dan 6 jaar verplicht een gezichtsmasker te dragen in openbare ruimtes waar een sociale afstand van 2 meter niet mogelijk is. Heeft u er geen bij, dan kunt u een boete krijgen van 100 euro of meer .....

* Sociale bijeenkomsten (thuis of in de horeca) kunnen plaatsvinden in groepen tot 15 personen.

* Markten: tot 33% van het maximale aantal kramen; gemeenten moeten het aantal bezoekers zodanig beperken dat de afstand van 2 meter gegarandeerd is;

* Alle winkels en professionele diensten (behalve winkelcentra) mogen activiteiten hervatten (ongeacht het aantal vierkante meters). Tot 40% van de maximale capaciteit. Als de 2 meter afstand tussen klanten niet gegarandeerd kan worden, dan maximaal 1 klant per persoon in de winkel.

* Winkelcentra mogen hun deuren openen onder de volgende voorwaarden: tot 30% van de gemeenschappelijke ruimtes (waar stilstaan ​​niet is toegestaan, met uitzondering van het horecagedeelte), tot 40% van de maximale capaciteit in individuele winkels . Voor horecagelegenheden in winkelcentra gelden de algemene horecarichtlijnen. Recreatiegebieden zoals kinderspeelplaatsen, ballenbakken, rustplaatsen etc. blijven gesloten.

* Sportbaden: zowel binnen- als buitenbaden mogen tot 30% van de maximale capaciteit openen, op afspraak, vaste periodes, prioriteit voor gefedereerde atleten, individueel of tot 2 personen per gezamenlijke training, zonder fysiek contact, veilige afstand enz. mogen worden gebruikt in overeenstemming met de toepasselijke reinigings- en hygiënevoorschriften.

* Stranden: voor het gebruik van het strand gelden dezelfde normen als voor buitensporten (periodes). Zwemmen is toegestaan, maar niet recreatief op het strand.

* We mogen nu gratis over het hele eiland reizen met meer dan één persoon in een andere auto dan de familie. Nog steeds niet toegestaan ​​om naar andere eilanden te reizen (tenzij je speciale toestemming hebt om familie of werk te bezoeken).

* Horecagelegenheden, restaurants & bars (met uitzondering van disco en nachtclubs) mogen hun deuren weer openen voor consumptie binnen 40% van de maximale capaciteit. Bovendien moeten consumpties aan tafel worden genuttigd, bij voorkeur onder voorbehoud, zelfbediening aan de bar is verboden. Het is toegestaan ​​om maaltijden en drankjes te bestellen en af ​​te halen. Selfservice buffetten zijn toegestaan, mits voorzien van horren en onder strikte hygiënevoorschriften.

* Terrassen: tot 50% van de beschikbare capaciteit mag bezet zijn. De afstand tussen tafels moet minimaal 2 meter zijn en groepen mogen niet groter zijn dan 15 personen.

Slechts een paar nieuwe wijzigingen die zijn toegestaan ​​in fase 2.

We mogen nog steeds niet openen omdat we een discolicentie hebben en fysieke activiteit / interacties nog steeds niet zijn toegestaan.

Deze tijd is erg moeilijk voor iedereen en hopelijk komt het snel goed BLIJF GEZOND !!!

Uiteraard houden we je op de hoogte met nieuwe updates op deze pagina, Google & Social Media

bedankt en blijf gezond! John & Nora, Club Mystique Tenerife

 

Belangrijke mededeling!

Club mystique is verhuist sinds 15 Dec. 2018 naar een andere locatie.

Wij heten iedereen welkom op ons nieuwe adres:

Complejo Marina Primavera, Local 46B (planta Sótano)

Avenida de los Pueblos, San Eugenio, Costa Adeje

**JE VIND ONS MAKKELIJK TEGENOVER DE HOOFDINGANG VAN LAGUNA PARK I

Parkeren in dezelfde straat of langs de snelweg is een grote gratis parkeerplaat (maar 6 min. lopen)

--------------------------

Nederlandse Eigenaar

Bij binnenkomst treft u een bar-dancing met relaxte sfeer, romantische sofa's, met dansvloer. Waar iedereen kan genieten op zijn eigen manier en contact maken met andere koppels of singles.

WIJ ZIJN HET HELE JAAR OPEN!

Onze club Mystique heeft een totaal oppervlak van 500 M2 en is verdeeld, in meerdere ruimtes, zodat een ieder die hier binnenkomt, zelf kan bepalen of hij in de bar blijft of naar het swingers gedeelte achterin gaat. Het is toegestaan om gewone kleding te dragen in de eerste bar/disco maar ook sexy lingerie, Latex, PVC, clubwear leer, naakt.....waar je jezelf comfortabel in voelt. Het is géén verplichting om deel te nemen aan seks!

Voor alle nieuwkomers in club Mystique, geef het even aan bij de deur en ons vriendelijke personeel is u graag van dienst om een tour te geven en je uit te leggen hoe onze regels en normen in de club zijn.

Sex spelletjes zijn overal in de club toegestaan!!

Roken is NIET toegestaan in de Club, we hebben een rokersruimte aan de deur en achter in de club (open lucht)!

Aan de achterkant van de club (waar we een dresscode proberen te krijgen, GEEN normale kleding, je kunt ondergoed dragen zoals lingerie of boksers voor de mannen, erg sexy clubwear, LATEX, PVC) kun je genieten van onze aangeboden faciliteiten, waaronder; kleedkamer met kluisjes, douches, veel verschillende speelkamers (waaronder 3 privékamers), groot gangbangbed, donkere kamer, Franse muur (Glory hole), kamer met Swing en St Andrews-kruis, SPECTACULAIRE JACUZZI VOOR MAX. 12 PERSONEN, sociale hoek, tv met video en nog veel meer ......

Bij entree inbegrepen gratis kluisje, condooms en handdoeken, mocht je er meer willen, vraag ernaar.....

WIJ HEBBEN EEN NO-DRUGS POLICY!!!

Normale bar prijzen, géén locale merken, alleen de originele!

Vraag ons personeel om een rondleiding bij uw eerste bezoek....

Tot ziens in Mystique

-------------

Zaterdag koppels avond.

*Alles mogelijk - niets verplicht!

Contact: ** +34 618.058.426

(Instant Whatsapp)

** Ná 22 uur Club; +34 922.715.958

Openingstijden:

Zondag & Maandag Gesloten

Dinsdag 22 tot 03

Woensdag 22 tot 03

Donderdag 22 tot 03

Vrijdag 22 tot 03

Zaterdag 22 tot 04

Entree Prijzen

.........

Volg ons op Social Media

Google Maps

SpicyMatch.com

Die Community für stilvolle Erotik

Kom binnenGeniet van de avond

 

dine

Relax

We zijn trots op de manier waarop onze club is ontworpen om een maximale ontspannen sfeer te creëren. Grote bar met knusse sofa´s & dansvloer....

drink

Drink

Iedereen is welkom voor een drankje in de bar, je hoeft geen ervaren swinger of lid te zijn ... gewoon komen, genieten en zien wat de avond brengt....

dine

Play

Dress to impress, in de bar normale kleding, sexy club wear, boxers, latex, pvc, rubber, leer ... iets sexy! Sex games zijn overal toegestaan ​​in de club...

Party Kalender
  • Op de hoogte blijven van onze speciale Parties? Bekijk onze kalender hier IEDERE MAAND UPDATES - WIJ ZIJN HET HÉLE JAAR OPEN!