Google Maps
×

×

Laatste update 4 oktober 2020

Beste gasten en vrienden van Club Mystique:

Wij betreuren het ten zeerste dat wij verplicht zijn om iedereen op de hoogte te stellen van onze beslissing om tijdelijk nog dicht te blijven en onze heropeningsdatum te vershuiven. Op dit moment kunnen we niet zeggen wanneer we weer open gaan!

De nieuwe maatregelen die de regering van de Canarische Eilanden heeft genomen op het gebied van openingstijden, beperkt aantal entrees, 1,5 meter sociale afstand, verplicht mondkapjes en het vermijden van fysiek contact met iemand anders dan je partner, maken het ons onmogelijk om jullie de sfeer en liberale levensstijl te bieden die wij willen, met de kenmerken die ons hebben gemaakt tot wat we zijn; Club Mystique Tenerife.

Wij vragen iedereen om positief en geduldig en vooral verantwoordelijkheid te blijven, zodat deze complexe situatie zo snel mogelijk voorbij is en wij ons opnieuw kunnen verbinden met de normaliteit die zo velen van ons missen.

Een persoonlijke mededeling;
Wij ontvangen berichten van verschillende geïnteresseerden in het organiseren van privéfeesten en vragen om informatie.
WIJ ORGANISEREN GÉÉN FEESTJES IN DE PRIVÉ-SFEER EN WIJ DELEN ÓÓK GÉÉN PERSOONSGEGEVENS VAN ONZE GASTEN!

WIJ KOMEN TERUG !!!

Wij wachten nog even tot wij veilig open kunnen en wij het welzijn van onze klanten en het gebruik van alle faciliteiten in ons pand kunnen garanderen zoals u gewend bent.

Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van nieuwe updates op deze pagina, Google en sociale netwerken.

bedankt en blijf gezond! John & Nora, Club Mystique Tenerife

** Voor meer info: Whatsapp 618058426

MaandMaart 2020

Party Kalender
  • Op de hoogte blijven van onze speciale Parties? Bekijk onze kalender hier IEDERE MAAND UPDATES - WIJ ZIJN HET HÉLE JAAR OPEN!