Google Maps
×

×

Beste vrienden en gasten van Club Mystique:

Update over Tenerife

De regering van de Canarische Eilanden heeft aangekondigd en bevestiging na de extra bestuursraad, dat Tenerife vanaf maandag 18 januari onder Level 2 van Corona beperkingen zal vallen.

Dit betekent niet dat we niet op onze hoede moeten blijven en vrij kunnen zijn zoals we waren, we moeten nog steeds alert zijn!

In Level 2 hebben nachtclubs en disco's nog steeds géén toestemming om te heropenen en sluiten alle restaurants en bars vóór 23.00 uur met een avondklok van 23.00 uur tot 06.00 uur.

Wij heropenen onze club wanneer wij toestemming krijgen, met onze normale openingstijden en het gebruik van alle faciliteiten binnen.

Wij wachten tot het veilig is en we het welzijn van onze klanten kunnen garanderen.

WEES NIET ONGERUST - WIJ KOMEN TERUG !!!

EN WE BLIJVEN IN CONTACT ......

We vragen iedereen om positief, geduldig en vooral verantwoordelijk te blijven, zodat deze complexe situatie zo snel mogelijk voorbij is en we opnieuw contact kunnen maken met de normaliteit die zo velen van ons missen.

Een persoonlijke note;
We ontvangen berichten van geïnteresseerden in het organiseren van privé feestjes / bijeenkomsten en vragen om informatie.
WIJ ORGANISEREN GEEN PRIVÉ-PARTIJEN / BIJEENKOMSTEN, ONZE CLUB IS NIET TE HUUR VOOR FEESTJES, EN WE DELEN GEEN PERSOONLIJKE/CONTACT GEGEVENS VAN ONZE GASTEN!

Wij wachten tot wij weer veilig open kunnen gaan en wij gebruik kunnen maken van alle faciliteiten in onze club zoals u gewend bent.

We houden je natuurlijk op de hoogte van nieuwe updates op deze pagina, Google en sociale netwerken.

bedankt voor alle lieve berichtjes en telefoontjes, dit waarderen we enorm !!

bedankt en blijf gezond!

John & Nora, Club Mystique Tenerife

** Voor meer info: Whatsapp 618058426

MaandMaart 2020

Party Kalender
  • Op de hoogte blijven van onze speciale Parties? Bekijk onze kalender hier IEDERE MAAND UPDATES - WIJ ZIJN HET HÉLE JAAR OPEN!