Google Maps
×

×

WIJ ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN - Update 23 juni 2020

Beste gasten en vrienden van Club Mystique,

Bedankt voor alle lieve berichten, telefoontjes en Whatsapp van de afgelopen moeilijke maanden. Dit voelt erg goed voor ons. Het is moeilijk en wachten op aangenamere tijden.

* Spanje is sinds maandag 22 juni uit de alarm staat.
Toch is iedereen ouder dan 6 jaar verplicht een gezichtsmasker te dragen in openbare ruimtes waar 1,5 meter sociale afstand niet mogelijk is. Als je er geen bij je hebt, kun je een boete krijgen van 100 euro of meer ..... zeggen ze dat dit doorgaat tot er een vaccin is?

* Nachtclubs en discotheken zijn ALLEEN toegestaan open te gaan ​​met een buitenruimte of terras. Dansvloeren moeten gesloten zijn of tafels neerzetten waar mensen mogen zitten, NIET dansen !!

* Alle winkels, winkelcentra, restaurants en bars en andere bedrijven zijn open, maar houd altijd de sociale afstand van 1,5 meter en gebruik je gezichtsmasker om binnen te komen.

* De grenzen zijn open voor toeristen en de eerste zijn vandaag aangekomen ... hopelijk volgen er nog veel meer omdat ons eiland toeristen nodig heeft om te overleven! Beetje bij beetje komen de dingen terug naar "Het Nieuwe Normaal"

We mogen nog steeds niet openen omdat we een licentie hebben voor nachtclub / disco en fysieke activiteit / interacties nog steeds niet zijn toegestaan. Te veel beperkingen.

We hopen dat de dingen snel veranderen en proberen te openen in augustus / september.

Uiteraard houden we je op de hoogte met nieuwe updates op deze pagina, Google & Social Media

bedankt en blijf gezond! John & Nora, Club Mystique Tenerife

MaandMaart 2020

Party Kalender
  • Op de hoogte blijven van onze speciale Parties? Bekijk onze kalender hier IEDERE MAAND UPDATES - WIJ ZIJN HET HÉLE JAAR OPEN!